2020. november 24 , kedd - Emma

Visszaeséstől tartanak az építőanyag kereskedők

Fotó: Pixabay

A negatív hangulat oka, hogy jelentős részük új lakás építéséhez szükséges építőanyagokat forgalmaz, és tartanak a lakásépítések lassulásától – számolt be tapasztalatairól Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

Az elmúlt években sokat javult a kereskedések vevő- és partnerkommunikációja, törekednek, hogy több csatornán érjék el a közönségüket. Az ügyvezető becslése szerint a kereskedések fele használja a Facebookot üzleti célokra.

A szakember szerint ugyanakkor számos kiaknázatlan lehetőség áll a kereskedések előtt. Kevesen használnak webáruházat, mert a többség szkeptikus az online kereskedelemmel szemben. Úgy gondolják, a vevők nem akarnak építőanyagot vásárolni az interneten, holott az online kiskereskedelem bővülésével ez törvényszerű.

A digitalizáció számos további területen is hatékonyságnövekedést ígér. Sok helyen még mindig papíron intézik az ajánlatkérések és megrendelések kezelését. A digitalizációval mindez összehasonlíthatatlanul gyorsabb és pontosabb, ami növeli a versenyelőnyt.

 

(via Portfolio)

Facebook hozzászólások