2024. április 16 , kedd - Csongor

Médiaajánlat

Offline: HRGlobe negyedéves üzleti magazin

 

Online:

Megrendelés, anyagleadás, technikai információk

A hrglobe.hu oldalon bármilyen típusú hirdetés esetén a megrendelésnek a kampány tervezett indulását megelőzően legkésőbb 3 munkanappal meg kell érkeznie a kiadóhoz.

A megrendelést a kiadó akkor tekinti elfogadottnak, ha arról „Megrendelés-visszaigazolást” küld a megrendelő részére, amit a megrendelő a benne rögzített adatok ellenőrzése után aláírásával jóváhagyva a kiadó számára visszajuttat.

A kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a reklámtörvénynek nem megfelelő, az általános közízlést sértő, valamint a kiadó értékrendjével össze nem egyeztethető tartalmú hirdetések megjelentetését megtagadja.

Anyagleadási határidő: kész anyag leadása esetén a kampány indulása előtt legkésőbb 2 munkanappal.

Amennyiben a megrendelő nem tud kész hirdetési anyagot leadni, úgy a kiadó technikai költség fejében vállalja annak elkészítését, illetve elkészíttetését 3 munkanapos határidővel.

A technikailag nem megfelelő vagy nem időben leadott hirdetési anyagok miatti késedelmes kampányindulásért a kiadó nem vállal felelősséget.

A hrglobe.hu megújulását követően mind a látogatottság, mind pedig az oldalletöltések száma gyors növekedésnek indult, ami egyértelműen igazolja, hogy az olvasók pozitívan fogadták az oldalt.

Hirdetési árak:

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat e-mailben: info@hrglobe.hu