2020. október 22 , csütörtök - Előd

Jelentős újítások a felhős alkalmazásokban

Fotó: Pixabay

A 2020-as év újfajta kihívásokat hozott a vállalatok számára minden területen. A pénzügyi terveket újra kellett írni, a beszerzési és értékesítési csatornák megváltoztak, megnőtt az online marketing jelentősége, gyakran megváltozott a munkavégzés helye és módja és a munkatársakra kiemelt figyelmet kell szánni.

Az Oracle fontos újításokat jelentett be felhős alkalmazáspalettája csaknem minden termékében, hogy ügyfelei sikeresebben birkózhassanak meg az új kihívásokkal és jobban kiaknázhassák az új technológiákat – mint pl. a mesterséges intelligencia vagy a digitális asszisztensek – a vállalati alkalmazásokban.

Az Oracle frissítéseket jelentett be az Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) és Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) alkalmazásokban. Világszerte több mint 7300 szervezet használja az Oracle Cloud ERP-t üzleti tevékenységének lebonyolításához. A legújabb termékfrissítések lehetővé teszik, hogy a vállalatok gyorsan és egyszerűen kihasználhassák a mesterséges intelligencia, a digitális asszisztensek és a természetes nyelv feldolgozásában rejlő újítások előnyeit. Ezek az előrelépések segítik a pénzügyi csapatokat a döntéshozatal javításában valós idejű betekintéssel, egyszerűsítik az üzleti folyamatokat és segítséget nyújtanak a prediktív pénzügyi tervezésben – áll a közleményben.

“Az elmúlt 12 hónap a határig feszítette az ellátási láncokat, amikor a szervezetek a COVID-19 által okozott problémák, a változó globális kereskedelmi megállapodások, az ügyfelek megváltozott igényei és számos más előre nem látható körülmény között őrlődnek” – mondta Rick Jewell, az Oracle Applications vezető alelnöke. „Az Oracle Cloud SCM új funkióival segítjük ügyfeleinket abban, hogy eligazodjanak ebben a bonyolult rendszerben és alkalmazkodóképesebb vállalkozásokat építhessenek, amelyek képesek reagálni a mai és jövőbeni kihívásokra is.”

Az újítások között szerepel például az Oracle Logistics Digital Assistant, amely valós idejű információkhoz ad hozzáférést az ellátási lánc információihoz egy digitális asszisztens alkalmazáson keresztül. Az Oracle AI Planning Advisor az ellátási lánc tervezésbe ágyazott mesterséges intelligencia képességeket használ új termék bevezetését optimalizáló ajánlások megjelenítésére, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók jelenlegi és várható gyártási zavarokra reagáljanak.

 

Facebook hozzászólások