2020. február 27 , csütörtök - Ákos, Bátor

Szakértelem, rutin, korrekt piaci ár

A MAVIT Building 1997-ben alakult. Induláskor elsősorban ipari ingatlanok felújítását végezték, majd néhány év múlva már lakossági szolgáltatásokkal bővítették a profiljukat. A cég vezetőjével, Mánya Zsolttal beszélgettünk.

-Mivel foglalkoznak pontosan? 

-Családiházak építésével felújításával, lakásfelújítással és ipari ingatlanok karbantartásával, felújításával. Megrendeléseink körül-belül fele lakossági jellegű.

Videó:

 

-Nehéz megválasztani azt a céget, akit beengedünk a lakásunkba, akiben megbízunk.

-Ha valaki építőipari vállalkozót vagy céget választ, akkor kérjen referenciákat és nézzen meg egy éppen folyamatban lévő építkezést is. Sokat elárul a cégről, a dolgozók megjelenésén, viselkedésén kívül, hogy milyen autói vannak, milyen szerszámokkal dolgoznak, milyen a kommunikáció, milyen gyorsan reagálnak a megkeresésekre.
Igényes, jó minőségű, hosszútávon tartós kivitelezést, csak igényes cégtől várhatunk el.

-Mi alapján válogatják a kollégáikat?

-Elsősorban szakértelem és személyiség alapján. Minden munkatársunk egy alapos, 30-40 perces állásinterjún megy keresztül a felvétel során, ahol a szakmai kérdéseken kívül, a személyiséget érintő kérdésekre is kell válaszolniuk. Ezután jön a szakértelem tesztelése a próbaidő alatt. Az alkalmazottakon látszik igazán, hogy a vállalkozó igényes, becsületes, jó ember-e, vagy sem.

-Ön szerint milyen a jó építőipari vállalkozó? 

-A jó építőipari vállalkozó nagyon megbecsüli a megrendelőit, de az alkalmazottait is.
Először alaposan kikérdezi, megismeri a megrendelő igényeit, elképzeléseit, és utána pontosan, gördülékenyen, megfelelő szakértelmére és rutinjára támaszkodva, korrekt piaci áron, írásos garanciát vállalva, meg is valósítja azt. Mi így dolgozunk!

 

 

Kapcsolódó cikk:

5.0 A Kivitelező kiválasztása

(X)

Szerző: HRGlobe

Facebook hozzászólások