2020. augusztus 6 , csütörtök - Berta

Elhivatott mérnökcsapat, egyedülálló gondolkodásmód

Az AST Energy Save Komfort KFT több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, klíma és légtechnikai gépek forgalmazásával foglalkozó cég. Kepes Gábor ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

-A cég 2014 óta foglalkozik az Energy Save svéd hőszivattyúk forgalmazásával, szervizelésével. Termékeinket partnereinken keresztül értékesítjük. Vállaljuk új berendezések telepítését, karbantartását, szervizelését és garanciális ügyintézést.

Az innováció a mindennapi életünk része, elkötelezettek vagyunk a korszerű technológiák, gépek, berendezések iránt. Fontos számunkra, hogy megbízható, energia-hatékony rendszereket adjunk a végfelhasználóinknak, amivel elégedettek lehetnek a vásárláskor és üzemeltetéskor egyaránt. Megoldásokat kínálunk komplex szolgáltatás formájában, hiszen arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal ügyfeleink igényeinek meg tudjunk felelni. Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan megoldjuk. Az ipari termelő rendszereknél működő hűtés és klímatechnikai rendszerek üzemeltetési felügyeletét és későbbi teljes körű szervizelését is vállaljuk.

-Kizárólag új épületekkel kapcsolatban keresik önöket?

-Az új ház fűtési rendszerének kialakítása az egyik dolog, a másik a meglévő régi épületek energetikai korszerűsítése. Fontos szempont, hogy óvjuk a környezetünket és egyre kevesebb fosszilis energiahordozót alkalmazzunk. Energetikailag hatékony megoldás a hőszivattyú: „tiszta energia” felhasználásával tudunk hűteni-fűteni, használati meleg vizet előállítani.

-Egyre több helyen alkalmaznak napelemet hőszivattyúval.

-Nem kérdés, hogy az EU támogatja az energia hatékony rendszereket. Az is köztudott, hogy a gáz ára magasabb, mint a hőszivattyús fűtési rendszerek üzemeltetési költsége. Ezzel a kombinációval akár „függetlenek lehetünk az áramszolgáltatóktól”, mivel az elektromos költségünket nullázhatjuk.

-Milyen a kapcsolat a partnerekkel?  

– A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki számukra, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket. Mi nemcsak termékkel látjuk el őket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Szívesen adunk felvilágosítást, amennyiben technológiai fejlesztést, korszerűsítést tervez, új befektetést szeretne megvalósítani, vagy egyszerűen csak kérdése van az ipari klímatechnikával kapcsolatban. Az internet ma már egy olyan fórum, ahol nagyon jó infókat kaphatunk arról, hogy mit hogyan és honnan lehet beszerezni és nem utolsó sorban mennyiért. A weboldalunkon sok információ megtalálható. (www.astkomfort.hu)

 

(X)

Facebook hozzászólások