2024. február 27 , kedd - Ákos, Bátor

Több, mint száz új pozíciót hirdet a THESOUL PUBLISHING

A digitális stúdió főként színész és videós munkakörök betöltésére keres jelentkezőket új, csúcstechnológiás produkciós budapesti központjába.

Jelentős toborzási kampányt indít a világ egyik vezető digitális tartalomgyártó vállalata, a TheSoul Publishing. A több mint 100 új pozícióból 70 kifejezetten színészeket és videósokat keres a díjnyertes stúdió új budapesti produkciós irodájába.

A 3700 négyzetméteres produkciós központ szeptemberben nyílt meg a fővárosban. A stúdió, amelynek a jövőben várhatóan tovább bővítik majd a területét, jelenleg több mint 25 forgatási helyszínnel rendelkezik, ezek a TheSoul legnépszerűbb tartalmainak adnak majd otthont, úgy mint a 5-Minute Crafts, Cool Tool, SMOL és a 123 GO!. Emellett kísérleti központként is szolgál majd játék- és VR-tartalmakat bemutató projektekhez.

A díjnyertes digitális stúdió budapesti produkciós helyszíne az első, amely teljes forgatási központként fog működni. Ennek az egyedülálló kreatív környezetnek a különlegessége, hogy egy 8 szobás házra hasonlít – saját főbejárattal és számos, egymással kapcsolatban álló belső helyiséggel rendelkezik. Minden szoba a legújabb gyártási technológiával felszerelt, így egyszerre több szoba is használható forgatásra és hangfelvételre. A stúdióban található összes helyszín mozgatható falakat kapott, így az adott forgatókönyv igényei szerint alakíthatók.  A zökkenőmentes tartalomgyártás érdekében egy saját, 160 négyzetméteres kellékraktár is helyet kapott a TheSoul stúdióban.

A közelmúltban nyitottuk meg a rigai stúdiónkat, valamint a székhelyünkön, Cipruson is új irodákat adtunk át. Biztosak vagyunk benne, hogy az új helyszínen is csodálatos környezetet teremtettünk a már meglévő és a jövőben hozzánk csatlakozó kollégáink, a SoulMate-ek számára. A csapatainkat rendszeresen megkérdezzük arról, hogy mi motiválja őket, ezért tudjuk, hogy a versenyképes juttatások és a munka-magánélet egyensúlya legalább annyira fontosak, mint a munkát megkönnyítő munkaeszközök biztosítása” – mondta el Tatsiana Malinouskaya, a TheSoul Publishing Tehetségekért, Sokszínűségért és Befogadásért felelős igazgatója.

Célunk, hogy a budapesti stúdiónkban elérhető több mint 100 nyitott pozíció többségét még 2022 vége előtt betöltsük, és 2023 első felében még tovább bővítsük a munkalehetőségek listáját. Jelenleg elsősorban arra fókuszálunk, hogy betöltsük a videóprodukciós csapatainkon belül a színészekre és videósokra váró 70 pozíciót, de számos más munkakörbe is keresünk munkatársakat, többek között a gyártási, HR- és IT-területekre. Egy olyan növekedési szakasz kezdetén járunk, amelynek során számos új és izgalmas területet fedezünk majd fel – mint például a VR & AR, videójátékok, e-kereskedelem és napirenden van a rendkívül sikeres zenei részlegünk további bővítése is” – mondta Aleksandra Sulimko, a TheSoul Publishing HR-vezetője.