2022. október 3 , hétfő - Helga

Ismét változik az M3-as metró közlekedési rendje

Fotó: YouTube

Az M3-as metró június 18-tól, szombattól augusztus közepéig mindennap csak az északi szakaszon, Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között jár. Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között akadálymentes, légkondicionált pótlóbuszokkal lehet utazni, amelyek rendkívül sűrűn, csúcsidőszakban egy percnél is gyakrabban indulnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A felújítással járó forgalomkorlátozások idején az M3-as metró nyomvonalán a közösségi közlekedéssel és autóval közlekedők türelmét és megértését kéri a BKK. Az M3-as metró szerelvényei június 18-tól, szombattól augusztus közepéig mindennap csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között járnak, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Hétköznapokon az M3A sűrítőjárat is segíti a közlekedést a Göncz Árpád városközpont és a Határ út között. A pótlóbuszok rendkívül sűrűn, csúcsidőszakban egy percnél is gyakrabban indulnak, a pótlásban több mint 100 csuklós, akadálymentes, légkondicionált autóbusz vesz részt.

 

(BKK)

Facebook hozzászólások