2022. január 20 , csütörtök - Sebestyén

Új igazgató az AutoWallis leányvállalatának élén

Januártól új ügyvezetővel erősít az AutoWallis leányvállalata, a Wallis Motor Pest és Duna: a Csoporthoz csatlakozó Mátrabérci Sándor 20 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkezik prémium autómárka értékesítése terén. A két vállalat eddigi vezetője, Antal Péter a jövőben kizárólag az AutoWallis Csoport Kiskereskedelmi üzletágának vezetésére koncentrál és azon dolgozik, hogy a stratégiában lefektetett célok megvalósuljanak.

  Mátrabérci Sándort nevezte ki a Wallis Motor Pest és Duna ügyvezető igazgatójának a tulajdonos AutoWallis Csoport. Ebben a pozícióban a jövőben a BMW, MINI, Maserati, és Isuzu márkák kiskereskedelméért, és ügyfélszolgálati tevékenységéért felel három telephelyen. A szakember több mint két évtizedes felsővezetői tapasztalattal rendelkezik prémium autómárka értékesítése terén, így hatékonyan támogatja tapasztalataival az AutoWallis céljait.

A korábbi pozíciójában az Audi magyarországi márkaigazgatójaként dolgozó szakember a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán – ma Budapesti Gazdasági Egyetem – szerezte meg Kereskedelmi üzemgazdász diplomáját, majd Vállalkozás és Marketing Szakközgazdász másoddiplomáját, ezt követően pedig elvégezte a Kürt Akadémia Agilis vezető képzését. Pályafutását 1992-ben a Porsche Hungáriánál kezdte, majd a Renault Hungaria Kft-nél tett kitérő után 1996-tól ismét a Porsche Hungáriánál látott el különböző vezetői feladatokat (árkalkuláció vezető, WeltAuto márkaigazgató), 2003-tól 2021-ig pedig az Audi magyarországi márkaigazgatója volt így széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az új és használt gépjármű értékesítés terén egyaránt.

Facebook hozzászólások