2023. december 4 , hétfő - Barbara, Borbála

51 magyar és nemzetközi figurával várja a látogatókat a Madame Tussauds Budapest

Hollywood, London, Tokió és több világváros után Budapest belvárosában, a gyönyörű Palazzo Dorottyában is eléd tárul a Madame Tussauds titkokkal övezett, felejthetetlen világa.

Bámulatos környezetben, izgalmas és szórakoztató módon kerülhetsz a nemzetközi szupersztárok, világhírű magyarok és történelmünk nagyjai közelébe.

A Madame Tussauds-ban a közönség testközelből találkozhat a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, híres énekesekkel, művészekkel, történelmi személyiségekkel és sportcsillagokkal. Közös fotót készíthetnek velük, megismerhetik életük egy-egy ikonikus pillanatát. Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a megnyitó eseményen pillantotta meg először a róla készült alkotást.

Kizárólag Budapesten találkozhatnak a hazai és a külföldi látogatók Bud Spencer, Chuck Norris és Peter Falk élethű másaival, ezeket sehol a világon nem mutatták még be. Azt már korábban bejelentették, hogy Ferenc pápa és a néhai II. Erzsébet királynő figurái is helyet kapnak a Palazzo Dorottya falai között.

Rajtuk kívül a következő hírességek, sportolók és politikusok viaszfigurái várják a látogatókat: Beyoncé, Sandra Bullock, George Clooney, Tom Cruise, Penelope Cruz, Hszi Csi-Ping, Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr., Lady Gaga, Mihail Gorbacsov, Ryan Gosling, Ariane Grande, Tom Hanks, Whitney Houston, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Madonna, Freddie Mercury, Lionel Messi, Marilyn Monroe, Brad Pitt, Rihanna, Cristiano Ronaldo, Ronald Reagan, Will Smith, Steven Spielberg, Donald Trump és Bruce Willis.

 

(Forrás: madametussauds.hu)