2024. április 29 , hétfő - Péter

Raktározz okosan: webshop gondok

Fotó: Pexels

Egyre több webshop születik, aminek, valljuk be, mi vásárlók nagyon örülünk. Ám kérdés, hogy a cég tulajdonosainak mennyire van egyszerű dolga, amikor az általunk kiválasztott árukat raktározniuk kell.

Szóval a kezdő webshop tulajdonosoknak nincs egyszerű helyzetük. Ha sok az áru az a baj, ha nincs vásárló az a baj.  A termékek raktározása szinte minden alkalommal problémát okoz. A webshop tulajdonosok elején kizárólag kicsiben gondolkodnak, mert attól félnek, hogy nehézkesen indul majd be az üzlet, így, ha mód van rá otthon tárolják az általunk majd megvásárolt termékeket. Aztán egy idő múlva egyre kevesebb hely áll a rendelkezésre.

Erre az esetre is remek lehetőség a raktár bérlés, melyet az EuroMiniStorage helyszínén, különböző nagyságú helyiségek bérlésével tudnak megoldani. Különböző értékű tárgyakról van szó, így érthetően fontos a biztonság, de a cég kiemelt figyelmet fordít erre is. A náluk tárolt értékeket 24 órás kamerás megfigyelőrendszerrel óvják, plusz nonstop őrzéssel. A raktárak füst-, és betörésérzékelővel vannak felszerelve.

Az Euro Mini Storage raktár Budapesten, a IX. kerületben kínál környezetbarát megoldásokat.

A beltéri tárolók mindegyike korszerű fűtő-és hűtőrendszerrel, valamint kiváló szellőztetést biztosító rendszerrel van felszerelve. Emellett, mivel fontosnak tartják a környezetvédelmi szempontokat is,  céljuk, hogy fejlesztéseikkel  teljes mértékben zölden működő raktáruk legyen Budapesten.

Cégeknek és magánszemélyek egyaránt kínál lehetőségeket! További információ: www.euroministorage.hu.

 

(X)