2021. november 29 , hétfő - Taksony

Új vezető a Neo Interactive élén

Pavláth Zita  vette át a digitális kommunikációs és tartalomügynökség irányítását.

A Neo Interactive digitális kommunikációs és tartalomügynökség élére kinevezett Pavláth Zita azt a Benda Gergelyt, a neo korábbi operatív igazgatóját váltotta, aki a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatja munkáját. Ez utóbbi cégnek egyébként mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay Kft.-ben lévő 50 százalékos részesedését.

Pavláth Zita a Neo Interactive előtt az ACG reklámügynökség ügyvezetőhelyettes operatív igazgatója volt, 20 éve van jelen a kommunikációs szakmában, ebből 6 évet töltött el integrált kommunikációban, 14 évet pedig digitális területen. Vezetői, cégépítői karrierjét a Kirowskinál kezdte Magyarország első digitális account directoraként, majd az Arcus Interactive szervezeti keretein belül felépítette a Publicis London budapesti hub-ját, ami 32 országot szolgált ki a CEE régióban digitális megoldásokkal.

Később a Rebel Rouse tulajdonos ügyvezetőjeként 3 éven át az Effie listák élén állt a legtöbb döntős alkotással, egyebek mellett átvehette a Platina Effie-t 2011-ben a Volkswagen digitális kampányával. 2013-ban az ACG Digitalhoz váltott, ahol irányításának 5 éve alatt 16-ról 45 fősre növekedett az ACG digitális lába. Ezt követően léphetett az anyacég, az ACG ügyvezető helyettesi posztjára, ahol elsődleges feladata volt, hogy megtervezze és kialakítsa a 100 fősnél nagyobbra növekedett ügynökség szervezeti felépítését, az egységes felelősségi köröket és munkafolyamatokat.

 

(via Media1)

Facebook hozzászólások