2021. július 23 , péntek - Lenke

Hétfőn indul az Online PJA Marketing Akadémia

Fotó: Facebook

Hogyan szerezz új vevőket a következő 90 napban? Mit tegyél, hogy az év végi vásárlási hullámot kihasználd?  Erről szól az Online PJA Marketing Akadémia – 2020. szeptember 14-én.

“A félelem és a megtorpanás helyett mi vállalkozók a megvalósítást, problémák helyett a megoldásokat választjuk. A legnagyobb biztonság érdekében és a kialakult helyzet miatt most online tartjuk meg a PJA Marketing Akadémiát” – mondta Pongor-Juhász Attila.

-Mire számíthat az, aki jelentkezik?

-Nemcsak marketingtippeket nyújtunk a résztvevőknek, hanem konkrét, gyakorlatban alkalmazható mintákat a sikeres értékesítéshez. Lépésről lépésre átvesszük a sikeres kommunikáció titkait. A kerekasztal beszélgetésen Vicsai Gábor, Domán Zsolt, és Perei Viktória a legjobb vevőszerző technikákkal, élő példákon és esettanulmányokon keresztül mutatja meg, hogyan szerezhetünk több vevőt.

ONLINE PJA MARKETING AKADÉMIA – Ahol gyakorlatias példákat kapsz arra, hogyan értékesíts és szerezz több vevőt ebben a gazdasági helyzetben!Azonnal alkalmazható megoldást kapsz a válság ellen! Jelentkezz most: https://pongorjuhaszattila.hu/akademia/

Gepostet von Pongor-Juhász Attila am Freitag, 28. August 2020

 

 

Facebook hozzászólások