2020. április 8 , szerda - Dénes

Az Accor és a Visa globális partneri megállapodást kötött

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja és a Visa (V: NYSE) globális partnerségre lépett, hogy új fizetési megoldásokat nyújtsanak az ALL-Accor Live Limitless hűségprogram tagjainak. Ennek keretében az Accor hűségprogramja és a Visa globális fizetési megoldásai ötvözésével megalkották az ALL Visa-kártyát.

A hűségprogram-tagok mindennapi fizetésekre tudják használni ALL Visa-kártyájukat, bárhol, ahol a Visa-kártyát elfogadják. Az Accor a kibocsátás során együttműködik a Visa pénzügyi és banki partnereivel Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A kártya a tagoknak a fogyasztói szokásokon alapuló testreszabott jutalomprogramot kínál, melynek keretében lehetőség van több hűségpontot szerezni, amikor a kártyát az Accor szállodákban tartózkodáskor vagy vásárláskor használják – áll a közleményben.

A Visa partnerség keretében az Accor tovább gazdagítja a nemrég elindított ALL-Accor Live Limitless hűségprogramjával elérhető előnyöket a program 64 millió tagja és 250 millió vásárlója számára világszerte. Az ALL Visa-kártya bevezetése lehetővé teszi, hogy az Accor Group  az iparág vezető hűségprogramjával elérje a vendégeit az utazásokon túl is, pontszerzési lehetőséget biztosítva, legyen szó élményekről vagy új szállodai éjszakákról.

 

Facebook hozzászólások