2021. június 21 , hétfő - Alajos

A L’Oréal a Világ Legetikusabb Vállalatai között

Az Ethisphere Intézet – amely az etikus üzleti gyakorlatok meghatározásában és fejlesztésében világelső – 2021-ben ismét a világ legetikusabb vállalatai közé választotta a L’Oréalt. 2021-ben összesen 22 országból és 47 iparágból 135 vállalat kapta meg ezt az elismerést.

„Gratulálunk mindenkinek a L’Oréalnál, hogy megszerezték ezt az elismerést. Láthattuk, hogy a 2020-as év nehéz kihívásainak kezelése során a vállalatok – minden más intézményt megelőzve – vezető szerepet játszottak abban, hogy a rugalmasságukkal, valamint az etika és az integritás iránti elkötelezettségük révén elnyerjék az érintettek bizalmát”- fejezte ki gratulációját Timothy Erblich, az Ethisphere vezérigazgatója.

„Cselekedeteink erős értékeinkben és etikai alapelveinkben gyökereznek”- mondta Jean-Christophe Sautory, a L’Oréal etikai, kockázati és megfelelőségi vezetője.

A 15. évi kitüntetettek listáján olyan vállalatok szerepelnek, amelyek elkötelezettséget tanúsítottak az etikus üzleti gyakorlat iránt, olyan programokon keresztül, amelyek előmozdítják az etikára és küldetéstudatra koncentráló vállalati kultúrák kialakulását, s pozitívan hatnak a közösségek fejlesztésére.

Facebook hozzászólások