2019. július 19 , péntek - Emília

A Jövő otthona – már ma

Sikerrel zárult a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítás csokor kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A magyar építőipar lendülete a kiállításcsokron is érezhető volt: a szakma és a nagyközönség megtöltötte az 5 pavilont és a bruttó 44 ezer négyzetméternyi kiállítói területet. Számos konferenciát és több szakmai versenyt is rendeztek a kiállítás idején, amelyen 18 ország 600 kiállítója vett részt.

A régió legjelentősebb építőipari és otthonteremtési kiállításává nőtt esemény  középpontjában idén az új technológiák és megoldások, a megújuló energia, az automatizálás, az úgynevezett „okos otthonok”, valamint a mindennapok dizájnja álltak. Az építkezéshez szükséges alapanyagok, a lakásbelső kialakításához felvonultatott magas színvonalú termékek mellett a megújuló energia hasznosításának megoldásai, a kerttervezés, kertépítés eszközei is jelen voltak a kiállításon.

Rengetegen keresték fel idén is a 150 négyzetméteres Jövő Otthonát. A Lakberendezők Országos Szövetsége és a HUNGEXPO közös projektjének célja az volt, hogy a látogatók lássák: az okos megoldások egy lakásban mára már nem feltétlenül csak a luxuskategóriájú házakban elérhetők. Ezzel együtt a szakembereknek is kiváló alkalmat teremtettek, hogy áttekintést kapjanak e legújabb trendekről.

A CONSTRUMA immár hagyományos társkiállításán, a RENEO-n a megújuló energia újdonságai mellett nagy teret kaptak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek.

Facebook hozzászólások