2023. december 7 , csütörtök - Ambrus

Az Év Webshopja verseny 2020

A Complexpress Logisztika Kft. idén már negyedik alkalommal rendezi meg Az Év Webshopja versenyt, a hazai webáruházak nívós szakmai megmérettetését.

Rácz Péterrel, a verseny megálmodójával M. Kovács Ágnes beszélgetett. A podcast alább hallgatható meg.

Ahogy korábban is, a vetélkedés célja most is egy olyan lehetőség biztosítása minden piaci szereplő számára, amellyel élve bármelyikük kiemelt jelenléthez, versenyelőnyhöz, korábban talán nem is remélt potenciálhoz juthat. Itt továbbra sem a forgalom nagysága, a bolt mérete, a sokéves múltja vagy a nagy vásárlói közösség számít.

Ez egy szakmai verseny, ahol a kreatív megoldások, a webergonómia, az innováció, a keresőmarketing és mindenekelőtt a vásárlói élmény a lényeg. Azaz csupa olyan jellemző, amely leginkább a frissen induló, fiatal vállalkozások sajátja, amelyek más versenyeken kisebb forgalmuk, múltjuk, vásárlói bázisuk miatt komoly hátrányban vannak.

Ezeknek az új tehetségeknek azonban nem lesz könnyű dolguk, mert a debütálók mellett minden évben százával neveznek befutott, tapasztalt cégek is. De Az Év Webshopja versenynek éppen ez adja a különlegességét, nincsenek lefutott meccsek, az újdonságként jelentkezők és a megújuló régiek teljesen egyforma eséllyel indulnak, és ahogy ezt a korábbi évek tapasztalatai is mutatják, egyformán érhetnek el sikereket.

 

További információ itt!