2020. július 10 , péntek - Amália

Kutyabarát munkahely lett az UNION Biztosító

Fotó: Pixabay

Milyen egy igazán trendi munkahely? Az UNION szerint élhető, szerethető és kutyabarát.  A biztosító a saját tulajdonában lévő Kálvin Tower irodaházban tette lehetővé munkavállalói számára, hogy a hét bármely munkanapján négylábú kedvenceikkel érkezzenek munkába.

A VIG három magyarországi vállalatának fúziójával párhuzamosan az UNION megújította vállalati stratégiáját is, ennek szellemében nem csak új arculattal, új szlogennel jelentkezett a nagyvállalat, hanem mindenekelőtt új megoldásokon dolgozik mind ügyfél, mind munkavállalói oldalon – áll a közleményben.

A kutyabarát munkahely megteremtésének célja, hogy az UNION még élhetőbb, szerethetőbb nagyvállalattá váljon.

Az biztosító már az 5. legnagyobb biztosító a magyar piacon. Ez az előkelő piaci pozíció egyet jelent azzal is, hogy még nagyobb felelősséggel tartozunk az ügyfeleink és a kollégáink felé. Ebben a szellemiségben folyamatosan arra törekszünk, hogy megújuljunk, megtaláljuk a még modernebb megoldásokat, és azon dolgozunk, hogy az UNION egyszerre legyen cool, mint brand, mint szolgáltató és cool, mint munkahely. Ezért a biztosítási szektorban ezidáig egyedülálló módon váltunk kutyabarát munkahellyé – mondta Lehel Gábor, az  elnök-vezérigazgató.

A kutyabarát munkahely bevezetésénél is a professzionalizmus mellé tette le a voksát, és közösen dolgozta ki a programot a Dogz@work csapatával, akik a kutyabarát munkahely specialistái a piacon. A programban azokra is gondoltak, akik nem elkötelezett kutyabarátok, hiszen csak így valósítható meg az igazán élhető és szerethető légkör az irodában.

Milyen előnyökkel jár, ha a kutyák megjelennek a munkahelyen?

               Pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre.

               Segítenek a stressz csökkentésében.

               Javítják a munka és a magánélet egyensúlyát.

               Növelik a kreativitást.

               Oldottabbá teszik a hangulatot.

               Közösséget építenek.

               Egyéni és csapat szinten is növelik az elkötelezettséget.

Facebook hozzászólások