2023. szeptember 27 , szerda - Adalbert

Ismét Év gyára díjat nyert a Sanofi

A Sanofi veresegyházi telephelye három évvel ezelőtt termelés kategóriában elért első helyezését követően idén a vállalat Csanyikvölgyi Gyáregysége érdemelt ki Év gyára díjat dolgozói elégedettségért végzett tevékenységéért, míg a menedzsment folyamatok, az energiahatékonyság, a termelés és a beszállítói kapcsolatok kategóriákban egyaránt a negyedik helyen szerepelt az összesített értékelés alapján.

 A GyártásTrend magazin kiadója, a PPH Media által meghirdetett Év gyára 2019-es megmérettetésen elért kiemelkedő eredmények komoly külső visszaigazolásai a mintegy négyszáz főt foglalkoztató gyáregység törekvéseinek. Dr. Mester Viktória, a Csanyikvölgyi Gyáregység vezetője a kiváló csapatuk fontosságát kiemelve, az eredményes működés kulcsát a folyamatos működési kiválóságra való ambíciójukban látja. „Célunk, hogy a vevők mindenkori fókuszba helyezésével, a munkatársak folyamatos fejlesztésével, a legjobb gyakorlatokon alapuló egységesített folyamatok és menedzsment rendszerek alkalmazásával működjünk” – tette hozzá a gyáregység vezetője – áll a közleményben.

Ezirányú törekvéseik sikerességét jól igazolják az eddigi eredményeik: kiemelkedő hatékonysággal és az ehhez szükséges jól képzett szakember gárdával működik a gyáregység. Az itt dolgozók tudását, elkötelezettségét helyi programok mentén fejlesztik, több fókusszal vizsgált képzettségi és elégedettségi szempontok alapján. A munkatársak gyógyszeripari ismereteit a szervezet minden szintjén helyben biztosított képzésekkel, programokkal alakítják ki, illetve fejlesztik érvről évre.