2020. augusztus 5 , szerda - Krisztina

Bérfejlesztés a SPAR-nál

Fotó: Pixabay

Megállapodott a 2020-as bérfejlesztésről a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ).

Újdonság a 13. havi juttatás rendszerének kibővítése, valamint az, hogy az eddig elérhető dolgozói vásárlási kedvezmény a KASZ kezdeményezésére február 1-től 10 százalékra emelkedik. A megegyezés értelmében továbbra is megmarad a SPAR Hűségprogram. A bérfejlesztést a vállalat kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

A társaság 2020-ban is biztosítja a Spar Hűségprogramot, így idén is megmarad a Szép-kártya: a juttatás mértéke pedig változatlan marad, a társaságnál eltöltött évek számától függően éves szinten minimum 40, maximum 100 ezer forint, amivel a vállalat támogatni kívánja munkavállalói kikapcsolódását, feltöltődését. Új elem a 13. havi juttatás kiterjesztése az év első felében belépők számára, melynek célja a vállalat vonzóbbá tétele a munkaerőpiacon, valamint továbbra is él a dolgozói vásárlási kedvezmény, melynek mértéke a 2020-as évben február 1-től kezdődően 10 százalékos kedvezmény elérését teszi lehetővé az egyes vásárlások alkalmával, havi 80 ezer forint vásárlási összeghatárig.

 

(via Napi.hu)

Facebook hozzászólások