2020. május 27 , szerda - Hella

Taratino új filmje Charles Manson gyilkosságát dolgozza fel

Fotó: facebook

Akik szeretik Quentin Tarantino vérben úszó, erőszakos, frappáns dialógusokkal spékelt filmjeit, azoknak jó hírrel szolgálhatunk.

Új filmmel jelentkezik a rendező és ezúttal rendhagyó módon megtörtént események inspirálták. A szóbeszéd szerint a forgatása várhatóan 2018 nyarán fog elkezdődni. Remek színészi gárda várható, többek között Brad Pitt, Jennifer Lawrence és Margot Robbie neve is felmerült a szereposztásnál.

Valós történetet a közönség még nem láthatott a rendezőtől, így vélhetőleg még nagyobb lesz az érdeklődés, főleg, hogy a film a híres sorozatgyilkos, Charles Manson gyilkosságát dolgozza majd fel.

A történet a hírhedt merénylet, az 1969.08.08-án történt 8 hónapos terhes Sharon Tate megölésére fűződik majd föl, amit ráadásul a véletlen folytán követtek el Manson követői. A vértett aprópója, hogy Manson zenei pályáfutását szerette volna fellendíteni és egy zenei producertől várt lemezszerződést, aki azonban elhajtotta. A producer a híres rendezőnek, Roman Polanskinak és feleségének, Sharon Tate-nek adta kölcsön rezidenciáját, amiről Mansonnak és követőinek fogalmuk sem volt. Mialatt Polanski Európában forgatott, a megtorlást állapotos felesége szenvedte el. Ezután Manson és bandája ’69-ben további 4 gyilkosságot követett el. A sorozatgyilkos és követői azóta is börtönben ülnek, jelenleg Charles Manson 82 éves, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Ezek után, aki Tarantino rajongó és nem rágja le tíz körmét jövő nyárig, az ne is nézze majd meg kilencedik, egyben utolsó alkotását.

 

 

Szerző: Varga Tibor

Facebook hozzászólások