2023. szeptember 28 , csütörtök - Vencel

Robin Hood a Papp László Budapest Sportarénában

A Papp László Budapest Sportarénában mutatják be október 25-én a Robin Hood-musicalt, melyben kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójeleneteket is láthat a közönség.

Tóth Gergely producer elmondta: arra törekedtek, hogy sok újdonság legyen a mindenki által jól ismert romantikus történetben. Hozzátette: a musical nem új keletű, 7-8 évvel ezelőtt már láthatta a közönség a Margitszigeten. Ezt az előadást újították fel.

Az újdonságokat sorolva elmondta, hogy a Szomor György rendező, zeneszerző és Miklós Tibor dalszövegíró közreműködésével készült zenés darabba bekerült egy-két új dal, a szövegek is változtak és a díszletparkot is korszerűsítették. Emellett a romantikus történetet humorral szőtték át.

A Robin Hood musicalben mások mellett Gubik Petra, Kovács Áron, Vastag Tamás, Hajdú Steve és Gesztesi Károly szerepel – sorolta a producer. A musicalt augusztus végén a Tokaj Fesztiválkatlanban láthatta a közönség első alkalommal, ahol nagy sikere volt – idézte fel Tóth Gergely, hozzátéve, hogy a romantikus történetet Pécsen, Győrben, Veszprémben és Szegeden is bemutatják majd októbertől.

 

Forrás: MTI