2019. július 19 , péntek - Emília

Michelle Obama memoárja novemberben jelenik meg

Fotó: Facebook

Novemberben jelenik meg Michelle Obama volt first lady Becoming című memoárkötete a Penguin Random House kiadónál.

A könyvet 24 nyelven adják ki. A globális kiadási jogot megszerző Penguin Random House állítólag 65 millió dolláros (16,5 milliárd forintos) szerződést kötött Michelle Obamával.

A szerző “mélyen személyes tapasztalatnak” nevezete emlékiratainak megírását. Mint hozzáfűzte: reméli, hogy a könyvben elmesélt története másokat is arra ösztönöz majd, hogy azzá váljanak, akikké szeretnének.

A memoár Chicago déli részében eltöltött gyerekkorától számol be élete fontos pillanatairól, köztük arról is, hogyan sikerült egyensúlyt teremtenie vezető pozíciója és anyai teendői között, és hogy milyen volt élete a Fehér Házban – írja az MTI.

Obama a könyvről szóló közleményben kiemelte: a Becoming megírása lehetőséget teremtett számára, hogy őszintén tekintsen végig élete váratlan fordulatain.

A kötet nyomtatott és digitális formátumban is hozzáférhető lesz. A megjelenés után Michelle Obama nemzetközi körúton mutatja be a könyvét, ennek részleteit később osztják meg a közönséggel.

Michelle Obamának nem először jelenik meg könyve: 2012-ben adták ki American Grown című kötetét, amely fehérházi konyhakertjét mutatta be, és összefoglalta az egészséges táplálkozással kapcsolatos kezdeményezéseit.

Facebook hozzászólások