2019. december 15 , vasárnap - Valér

Így díszítünk mi

Sokféleképpen díszítjük a karácsonyfát. Vannak, akik minden évben újítanak, mások igyekeznek az elmúlt ünnepek díszeit is felhasználni. Akárhogy is, egy teszt szerint ezt nagyban befolyásolja személyiségünk is.

Fehér-arany-ezüst: Olyan szinten szeretjük a telet, hogy talán ez a kedvenc évszakunk, ezért hónapokkal korábban abban reménykedünk, hogy végre fehér karácsonyunk lesz. Szeretjük a havazást, a téli játékokat és sportokat. Míg más a meleg házba zárkózik, addig mi imádunk kint lenni a szabadban. Amikor a karácsonyfát díszítjük, akkor az a célunk, hogy a lakásba csempésszünk valamennyit ebből a téli tájból.

 

 

Vintage stílus: Szeretjük a régi filmeket, ezért az Elfújta a szél vagy valamelyik Audrey Hepburn film jelenti számunkra az ünnepi mozit, amit forró csokoládéval a kezünkben, pizsamában, takaró alatt nézünk meg.

Szimmetrikus és egyszínű: Ahogy az életünk minden területén, úgy a karácsonyfa díszítésekor is fontos, hogy a kezünkben tartsuk az irányítást. A fának és a díszítésnek tökéletesnek és harmonikusnak kell lennie.

 

Sokszínű: Kilógunk a sorból, mert nem a hagyományos piros vagy arany színeket használjuk, hanem a szivárvány minden árnyalatát. Ez arra utal, hogy a saját mesevilágunkban élük, van merszünk különbözni az átlagtól, és titokban élvezzük, ha valaki furcsán néz ránk.

 

Forrás: Life.ma

Facebook hozzászólások