2020. augusztus 14 , péntek - Marcell

Filmzenei koncert Bud Spencer emlékére

Guido & Maurizio de Angelis, a világhírű filmzeneszerző páros Magyarországon először.

 A legismertebb filmzenék – köztük mindenki kedvencei, a Bud Spencer és Terence Hill film opuszok, a „Sandokan”, a „80 nap a Föld körül Willy Foggal”, „A szavanna fia” és még sok más gyöngyszem csendül fel november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában. Feledhetetlen képkockákra írt feledhetetlen dallamok az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekara, az Oliver Onions előadásában szimfonikus zenekari kísérettel.
Harminckét év után 2014-ben döntött úgy Maurizio De Angelis, hogy újra összerakja a legendás zenekart testvérével Guidoval az oldalán.

Ennek a döntésnek az eredménye lesz egy nagy volumenű koncert az Oliver Onions együttessel, tizenhét nagyszerű olasz muzsikussal és egy közel negyven fős szimfonikus zenekarral. A világhírű szerzőpáros, Guido & Maurizio De Angelis és az Oliver Onions gyakorlatilag 1984 óta nem adott koncertet. Bud Spencer emlékére ezzel a legendás formációval Európában most először Budapesten adnak koncertet. Az elhunyt világsztár emlékére meglepetés vendégekre is számíthatunk november 29-én…

Guido & Maurizio De Angelis – Oliver Onions szimfonikus filmzene koncert

  1. november 29.

Papp László Budapest Sportaréna

 

 

hrglobe.hu

 

Facebook hozzászólások