2024. április 15 , hétfő - Tas, Anasztázia

Káoszmenedzsment

Miközben egy évvel ezelőtt még azt hittük, hogy a pandémiás időszak után rosszabb már nem jöhet, gyorsan jött a hidegzuhany: háború, energiaválság és emelkedő árak teszik még bizonytalanabbá a mindennapokat. Ez persze a szorongó, alulmotivált munkavállalók teljesítményére is komoly hatással van, így a vezetőknek szintet kell lépniük, hogy a sorra következő válságokkal szemben ellenálló és jól működő csapatokat, szervezeteket építsenek.

Önérvényesítés, transzparencia és agilitás – többek között ezek a fogások kerülnek terítékre a november végi Stretch konferencián a Pixar, a Reddit vagy a Bitrise topvezetői, coachok és tanácsadók tolmácsolásában.

November 28-29-én izgalmas programokkal, azonnal bevethető menedzsment tippekkel és gondolatébresztő kérdésfelvetésekkel tér vissza a Stretch konferencia, hogy támpontot adjon a közönség soraiban ülő cégvezetőknek, HR-eseknek, szervezetfejlesztőknek, illetve mindenkinek, aki a kisebb és nagyobb csapatok sikeres irányításának kihívásaival szembesül nap mint nap. A népszerű nemzetközi menedzsment-fórum a lezárásokat követően ismét visszatér kedvenc helyszínére, a budapesti Uránia Filmszínházba, de az érdeklődők online is csatlakozhatnak az izgalmas programokhoz.