2020. február 21 , péntek - Eleonóra

Keménykedik az időjárás

Fotó: Pixabay

Ma a napsütés mellett sokfelé lesz viharos a szél. A minimum-hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximum-hőmérséklet 2-7 fok között valószínű.

Szerdán a napsütés mellett nem valószínű csapadék, de több helyen megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között alakul.

Csütörtökön csak rövid időre süthet ki a nap. Elszórtan előfordulhat kisebb csapadék: keleten inkább hó, havas eső, másutt inkább havas eső, eső. Többfelé lesz erős a szél. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2, napközben plusz 2-8 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken több-kevesebb napsütés lesz, nem várható csapadék. A Dunántúlon helyenként megerősödik a szél, szombaton néhol élénkülhet a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet mindkét nap mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken plusz 4 és 9, szombaton plusz 5 és 10 fok között alakulnak.

Hétvégén ködfoltok képződhetnek. Napközben sok napsütés valószínű, csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, maximum-hőmérséklet plusz 7 és 12 fok között valószínű – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Facebook hozzászólások