2020. október 24 , szombat - Salamon

Tovább terjeszkedik a Taxify

Az alig két héttel ezelőtti párizsi elindulás során már Bécsben is elérhető a Taxify. Kezdésként 300 sofőr áll rendelkezésre, ráadásul október végéig féláron van minden fuvar.

Az Észtországban alapított vállalat kecsegtető fuvardíjjal várja az utasokat. Az applikáció segítségével könnyedén tervezhető az összes utazás, ugyanis a telefonon keresztül követhetjük, hogy éppen hol jár a rendelt autónk.

Az Észtországban alapított vállalat mindemellett kedvező árú fuvardíjakkal is kecsegteti a jövőbeli utasokat, akik pedig résen vannak az indulásnál, a hónap végéig 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak. Az app a Google Play Storeban Android telefonokra és az App Storeban az mobiljaira egyaránt elérhető. Egyelőre bankkártyán keresztül lehet csak fizetni, de hamarosan elérhető lesz az arra engedélyt kapott autóknál és sofőröknél.

Jelenleg 21 ország 28 városában érhető el a Taxify. Az Észt vállalat meggyőződése, hogy az elégedett sofőrök kulcsai a jó minőségű szolgáltatásnak és az egyre több boldog utasnak egyaránt.

 

Forrás: TF-információ

Facebook hozzászólások