2023. március 28 , kedd - Hajnalka

Környezettudatos raktár Budapesten

Az Euro Mini Storage raktár Budapesten, a IX. kerületben kínál környezetbarát megoldásokat átmenetileg pihenőre kényszerülő vagy feleslegessé vált holmik tárolására.

Raktárukat úgy tervezték, hogy ügyfeleik minden igényének eleget tudjanak tenni, ezért beltéri tárolóik mindegyike korszerű fűtő-és hűtőrendszerrel, valamint kiváló szellőztetést biztosító rendszerrel van felszerelve. Emellett, mivel fontosnak tartják a környezetvédelmi szempontokat is, ezért céljuk, hogy fejlesztéseikkel  teljes mértékben zölden működő raktáruk legyen Budapesten.

A környezettudatosság jegyében elkészült saját 50kW-os naperőművük, így raktáraik működtetéséhez szükséges energia 80-90%-át már úgy tudják biztosítani, hogy közben bolygónknak sem ártanak.

Raktáraik mindegyikében energiatakarékos LED-lámpák világítják be a teret, melyek ideális fényviszonyokat kínálnak ahhoz, hogy átláthatók legyenek a tárolók és még a speciális, kényes bútorok se károsodjanak.

Tudjuk, hogy a raktározás során sok hulladék tud keletkezni, ezért telephelyünkön szelektív hulladékgyűjtő állomásokat alakítottunk ki.  Raktár bérlésekor a helyben is megvásárolható csomagoló termékek nagyon jól jönnek, a keletkezett hulladék szállításáról pedig mi gondoskodunk. Ehhez kérjük, hogy használd a kihelyezett szelektív kukáinkat” –  mondta Forgács Hrisztián, az EuroMiniStorage Kft. vezetője.

Raktáruk energiahatékony működtetése mellett azért is teszünk, hogy munkatársaik is hozzá tudjanak járulni a környezet védelméhez, ezért céges autóikat fokozatosan elektromos modellekre cserélik.

 

(X)

 

Facebook hozzászólások