2021. november 28 , vasárnap - Stefánia

Iroda megszüntetés esetén is van segítség

Sok cég zárja be az irodáját, mondja fel addigi munkavégzésük helyét, és ha csak ideiglenesen is, de nem tudják hova tenni a használaton kívüli bútorok jelentős részét. Nem elég az egzisztenciális”csőd”, megoldást kell találni erre is.

Szóval sokak számára megállt az élet. Vége a közös irodáknak, a járvány nem kegyelmez: a kollégák Zoomon kommunikálnak, otthonról kell, hogy megoldják a munkát. Bár szerencsére több cég tervez visszatérést, jelenleg sokan nem tudják a kieső hónapokban fizetni az irodaköltséget, és meg kell oldani a költözéssel járó problémákat. Vannak, akik eladogatják az íróasztalokat, esetleg egyes kollégák hazamentik a kisebb tárgyakat, garázsokban landolnak a székek, viszont tárolóhelyet kell találni a többi irodabútor számára is.

Ilyenkor nagy segítség lehet a raktárbérlés. Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen találunk az Euro Mini Storage raktáraira, amelyek különböző méretben találhatók a Gyáli út 50 szám alatt. Legyen szó nagyobb irodai tárgyakról, vagy kisebb irodaszereket tartalmazó dobozokról, itt mindenki talál számára megfelelő tárolási helyet.

A nyitvatartásról és egyéb kérdés esetén a www.euroministorage.hu oldalon informálódhat.

 

(X)

 

 

Facebook hozzászólások