2021. április 13 , kedd - Ida

Hideg, napsütéses idő

Eleinte változóan, majd estétől erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon estétől többfelé lehet eső, máshol csak elvétve alakul ki zápor, a hegyekben hózápor.

Ma az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős, a középső és a nyugati tájakon viharos. Hidegfront érkezik. Reggel 0 fok körül, délután 3 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a Dunántúlon borongós időre számíthatunk esővel, melyet délutántól havas eső válthat fel. Az ország keleti felén gyengén felhős, napos idő valószínű, és csak néhol lehet hózápor. Erős marad az ÉNy-i szél. 0 és 4 fok közötti értékeket mérhetünk délután – a lehűlés folytatódik.

Csütörtökön ragyogóan napos idő várható, csak kevés felhő lesz az égen. Friss, tiszta idő ígérkezik reggel országos faggyal, délután +2 fok körüli hőmérséklettel.

Pénteken napos és tartósabban párás területek váltakoznak. Hulló csapadék nem lesz. Reggel -5, délután 0 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton, Szilveszter napján erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő valószínű. Egész napos, országos fagy lehet.

 

Forrás: köpönyeg.hu

Facebook hozzászólások